MEER DAN 30 JAAR VERTROUWD FINANCIEEL ADVIES

STUUR ONS EEN EMAIL

Bedrijfsschadeverzekering

BEDRIJFSSCHADEVERZEKERING

Heeft uw bedrijf tijdelijke huisvesting nodig na een brand? Of kunt u als slager niet meer werken door een kapotte koeling? Dan loopt u omzet mis, terwijl uw vaste kosten doorlopen. De Bedrijfsschadeverzekering verzekert u voor de misgelopen brutowinst door schade.

Bedrijfsschade kan ontstaan door schade aan uw bedrijfspand, uw inventaris of andere bedrijfsmiddelen. Deze schade kan grote gevolgen hebben voor een bedrijf. Met de Bedrijfsschadeverzekering vangt u de financiële gevolgen op bij vermindering van uw omzet. De verzekering is zeer geschikt voor het mkb.

Wat is verzekerd? Bij bedrijfsschade door brand of een andere gedekte oorzaak vergoedt de verzekering misgelopen brutowinst. 

Maakt u extra kosten, omdat u bijvoorbeeld tijdelijke bedrijfsruimte moet huren? Dan hebt u ook daarvoor recht op een vergoeding. Zo helpen we uw bedrijf weer snel draaiende te krijgen. 

Soms loopt u omzet mis, zonder dat uw bedrijf directe schade heeft opgelopen. Bent u voor uw klandizie afhankelijk van een grote winkelketen naast u? Dan heeft het gevolgen voor u als de winkel sluit na een brand. Ook deze bedrijfsschade is gedekt met de Bedrijfsschadeverzekering.

Garantie tegen onderverzekering

Krijgt u te maken met bedrijfsschade? Dan bieden wij met onze unieke garantie tegen onderverzekering een extra uitkeringstermijn van maximaal 26 weken. Bijvoorbeeld: uit waardebepaling blijkt dat in geval van schade u 52 weken nodig heeft om er weer boven op te komen. Uiteindelijk blijkt u toch langer nodig te hebben om alles op orde te krijgen. In dat geval kan de verzekeraar tot maximaal 78 weken uitkeren. 

Hoe werkt het?

  ·                     U vraagt de Bedrijfsschadeverzekering binnen Het Ondernemerspakket aan via uw verzekeringsadviseur. Hebt u al een Bedrijfsschadeverzekering binnen Het Ondernemerspakket? Dan kunt u de Garantie tegen onderverzekering ook aanvragen via uw verzekeringsadviseur.
·                     Vervolgens laten wij door een expert de brutowinst en uitkeringstermijn bepalen. U en uw verzekeringsadviseur worden geïnformeerd over dit proces. De expert zal met u contact opnemen. De uitkomsten nemen wij over als brutowinstbedrag en uitkeringstermijn waarbij we een onbeperkte garantie bieden op het brutowinstbedrag en maximaal 26 weken extra uitkeren indien nodig.
·                     Wat kost de verzekering? De kosten van de verzekering hangen af van de verzekerde bedragen. Meerdere verzekeringen afsluiten De Bedrijfsschadeverzekering kan ook afgesloten worden als onderdeel van Het Ondernemerspakket of Het Agrarisch Ondernemerspakket. Met een verzekeringspakket verzekert u in een keer al uw belangrijke bedrijfsrisico’s. De voordelen? Geen overlap in dekkingen, één polis en een aantrekkelijke pakketkorting.
·                     Ondernemerspakket MKB en ZZP


* Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend