MEER DAN 30 JAAR VERTROUWD FINANCIEEL ADVIES

STUUR ONS EEN EMAIL

Vrachtautoverzekering

VRACHTAUTOVERZEKERING


Gaat er iets mis tijdens een transport of bij het laden en lossen? Geen zorgen. Met de Vrachtautoverzekering bent u goed verzekerd tegen diefstal en schade aan de chauffeur of vrachtwagen. Een goede vrachtautoverzekering is er een op maat. Kies een geschikte basisdekking en pas de verzekering aan met aanvullende verzekeringen

De vrachtwagenverzekering is er niet alleen voor transportbedrijven, maar ook voor 'eigen rijders' van zwaar vervoer (vanaf 3500 kilo). Wilt u ook trailers, opleggers of aanhangers verzekeren? Dat kan met de Oplegger- en trailerverzekering, een uitstekende aanvulling bij het verzekeren van uw vrachtwagen.

Wat is verzekerd?

De basis van de Vrachtautoverzekering is een WA, Mini Casco of casco dekking. U kiest zelf de dekking en het eigen risico. Voor ruitschade is het eigen risico € 150,-. Uitgebreide repatriëring en dekking van verblijfskosten bij ziekte of een ongeval maakt deel uit van de dekking. Naast de basisdekking kunt u aanvullende verzekeringen afsluiten:

·                     Privébezittingen van de chauffeur
·                     Laad-en-losmaterieel, ook bij materiaalfouten (eigen gebrek)
·                     Boekwaardeclausule
·                     Werkrisico
·                     Ongevallen inzittenden
·                     Schade inzittenden
·                     Rechtsbijstand
·                     Aanrijdingen met eigen voertuigen (Sister-Car-dekking)
·                     Oplegger- en Trailerverzekering.

Wat kost de verzekering?
  
U kiest zelf uw eigen risico voor de basisdekking. Zo kiest u voor meer zekerheid of een lagere premie. Wij bieden een scherpe premie: u krijgt tot 75 procent korting op de WA- en Cascopremie. De premie hangt mede af van de aanvullende verzekeringen die u kiest.

Meerdere verzekeringen afsluiten? Waarschijnlijk hebt u meerdere bedrijfsauto’s. Dan kunt u vanaf vijf auto’s kosten besparen met een Wagenparkverzekering.* Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend