MEER DAN 30 JAAR VERTROUWD FINANCIEEL ADVIES

STUUR ONS EEN EMAIL

Computer Simple Risk

COMPUTER SIMPLE RISK


Computers zijn van levensbelang voor uw bedrijf. Wilt u niet voor verassingen staan bij computerschade? Dan is Computer Simple Risk een snelle en eenvoudige oplossing. Verzeker met deze computerverzekering in één keer al uw computers en randapparatuur. 

De computerverzekering is afgestemd op mkb-bedrijven. U kunt uw computerapparatuur verzekeren tot een waarde van maximaal 125.000 euro.
Wilt u naast computers ook andere apparatuur verzekeren? Kies dan voor de Electronica- en computerverzekering.

Wat is verzekerd?

Computer Simple Risk is een basisverzekering die u kunt uitbreiden. Standaard dekt deze computerverzekering materiële schade aan computers en randapparatuur, standaardsoftware en informatiedragers zoals harde schijven. Ook gevolgschade valt onder de dekking. Hiermee zijn bijvoorbeeld extra kosten voor het tijdelijk huren van computers of reconstructiekosten voor het herstel van gegevens gedekt. 

U kunt de dekking aanpassen aan de waarde van uw computerapparatuur. Koopt u tijdens het verzekeringsjaar nieuwe computers of randapparatuur? Dan zijn die, afhankelijk van uw dekking, tot minimaal € 15.000,- automatisch meeverzekerd. 

Aanvullende dekkingen: Loopt u onderweg schade op aan uw laptop? Geen probleem, schade tijdens verblijf en transport in de Benelux en Duitsland is verzekerd. Daarnaast kunt kiezen voor een uitgebreider dekkingsgebied voor transport en verblijf, namelijk Europa- of werelddeking. 

De basisverzekering kunt u uitbreiden met een data- en softwareverzekering. Deze verzekering dekt schade aan gegevens en programma’s. Oók als deze niet het gevolg is van materiële schade, maar bijvoorbeeld van een virus, hackers of magnetische velden.
Wat kost deze computerverzekering? De verzekerde bedragen en de aanvullende dekkingen die u kiest bepalen de verzekeringspremie. Wij bieden een scherpe premie.


* Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend