MEER DAN 30 JAAR VERTROUWD FINANCIEEL ADVIES

STUUR ONS EEN EMAIL

Werkmaterieelverzekering

WERKMATERIEELVERZEKERING


Een vorkheftruck die een magazijnstelling raakt. Of een graafmachine die een leiding kapot trekt. Bij schade aan uw machine of aansprakelijkheid voor schade aan anderen is een goede materieelverzekering onmisbaar. Met de Werkmaterieelverzekering verzekert u vrijwel elk materieel: van bulldozer tot daklift en van hijskraan tot heftruck. 

Werkmaterieel is niet alleen kostbaar, maar na schade wilt u ook verder kunnen werken. Daarom is de Werkmaterieelverzekering volledig afgestemd op de praktijk van uw bedrijf. Met een vlotte polisafgifte, soepele schadeafhandeling en nuttig preventieadvies.

Wat is verzekerd?

U bepaalt zelf hoe uitgebreid u het werkmaterieel verzekert. Hierbij kunt u kiezen uit diverse dekkingen:
·                     Wettelijke aansprakelijkheid (WA) 
Schade die u aanricht aan anderen is gedekt. U kunt een aanvullende dekking afsluiten voor aansprakelijkheid voor ondergrondse zaken. De verzekering dekt ook schade aan uw eigen bezittingen.
·                     Beperkt Casco 
Uw materieel is verzekerd bij brand, diefstal, verduistering, ruitbreuk en stormschade.

·                     Casco 
U bent ook naast de bovengenoemde dekking ook verzekerd bij aanrijdingen, botsen, slippen, en omslaan. Ook als het door uw eigen schuld gebeurt. Bovendien is schade door vandalisme, onjuiste bediening en bijvoorbeeld grondverzakking of overstroming gedekt.
·                     Casco inclusief eigen gebrek 
Als u eigen gebrek meeverzekert bent u ook verzekerd bij tegen schade door kapot materieel, materiaalmoeheid en materiaal- en constructiefouten, Weigert een machine plotseling dienst? Dan is deze schade (eigen gebrek) gedekt. De machines mogen dan niet ouder zijn dan zes jaar.

·                     Schade aan bestuurder 
Loopt de bestuurder letsel op? Met deze dekking ruim verzekerd.
De verzekering geeft een goede vergoeding als u het werkmaterieel niet meer kunt gebruiken door schade of verlies. Voor machines tot drie jaar oud is er een zeer goede nieuwwaarderegeling.

Wat kost de verzekering?

Dit is een maatwerk verzekering. Premie op aanvraag.

De Werkmaterieelverzekering is zeer flexibel en geschikt voor uiteenlopende machines.* Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend