MEER DAN 30 JAAR VERTROUWD FINANCIEEL ADVIES

STUUR ONS EEN EMAIL

Electronica

ELECTRONICA


Als zakelijk dienstverlener hebt u uw computerapparatuur hard nodig voor uw dagelijkse werkzaamheden. Bij schade of diefstal van deze elektronica lopen de kosten al snel op en kunt u bovendien niet door met uw werk. Kostbaar en vervelend. Speciaal voor zakelijke dienstverleners is de All Risk Computer & Elektronica dekking. Hiermee zijn onder andere uw smartphone, tablet en computer verzekerd tegen schade en diefstal. Zowel op kantoor, buiten de deur en in het buitenland.

Wat is verzekerd?

Met de All Risk Computer en Elektronica dekking is uw apparatuur verzekerd tegen veel voorkomende gebeurtenissen, zoals brand-, diefstal-, water-, valschade en eigen gebrek. De computers en elektronica zijn binnen Nederland altijd goed verzekerd met de garantie tegen onderverzekering. Bij schade vergoeden wij, indien nodig, tot boven het verzekerde bedrag. Buiten Nederland bent u wereldwijd verzekerd tot € 10.000,- per gebeurtenis. Voor diefstal uit de auto bent u wereldwijd verzekerd tot € 1.000,-. Met deze dekking is onder andere de volgende apparatuur verzekerd:

·                     Laptops
·                     Smartphones
·                     Tablets
·                     Computers

Dataschade en reconstructiekosten   Verder bent u verzekerd voor de kosten om data die verloren is gegaan opnieuw te verkrijgen. Dit kan bijvoorbeeld zijn het opnieuw samenstellen of het overbrengen van data op een informatiedrager. De dataschade en reconstructiekosten zijn tot € 10.000,- per gebeurtenis verzekerd.

Garantie tegen onderverzekering   U krijgt standaard garantie tegen onderverzekering. In geval van schade bent u altijd voldoende verzekerd om de schade te laten herstellen, ook als u boven het verzekerde bedrag uitkomt. Schaft u gedurende het jaar nieuwe apparatuur aan, dan is dit automatisch meeverzekerd.

Wat is niet verzekerd? Wilt u ook andere elektronica, zoals uw beveiligingsinstallatie of airconditioning, verzekeren? Bekijk dan de Electronica en Apparatuurverzekering (EAV). Hiermee verzekert u in één keer al uw elektronica en apparatuur. Wilt u alleen uw computers verzekeren en geen inventaris? Bekijk dan de Cumputer simple risk verzekering.  * Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend